vineri, 11 octombrie 2013

Curs de FORMATOR          Fundatia “Sfantul Ioan Bosco” organizează în perioada 2 noiembrie – 14 decembrie 2013 cursul de perfecționare pentru ocupația FORMATOR acreditat de ANC (CNFPA) pentru competențele profesionale conform standardului ocupațional FORMATOR, cod COR 242401. 

Cui se adresează?
       Cursul se adresează tuturor persoanelor care sunt interesate să dobândească calitatea de formator, precum și tehnicile de pedagogie, sau care activează în domeniul formării profesionale fiind recomandat pentru profesori, învățători, educatori, managerii departamentelor de Resurse umane, specialiști în Resurse umane, lectorii interni ai organizațiilor, reprezentanți ai autorităților publice locale, membri ONG sau care doresc o alternativă în carieră și care sunt interesate să transmită și altora, în mod organizat și avizat, din experiența dobândită în domeniul în care profesează. 

Condiții de acces: Studii superioare.

Locația: Fundația „Sfântul Ioan Bosco” Bacău, str. Tazlăului nr. 9, Bacău

Costul cursului este de 400 lei/persoană.

         Absolvenții cursului vor deveni Formatori certificați conform ocupației de Formator și vor primi un certificat de absolvire, eliberat prin Consiliul Național de Formare Profesională al Adulților și recunoscut de Ministerul Educaţiei Naționale şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și un supliment descriptiv care atestă competențele necesare practicării meseriei de Formator.

       În vederea înscrierii  sau pentru informații suplimentare vă rugăm să vă prezentați la sediul Fundației „Sf. Ioan Bosco”, strada Tazlăului, nr. 9, Bacău sau să ne contactați la următoarele numere de telefon: 0234 582330 / 0737502549 sau la e-mail: sdbbacau@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii sincer si educat...